1:a maj i Halmstad

Så har jag varit och tagit del av vad Halmstad bjuder på första maj. RKU, Vänsterpartiet och SAP.RKU stod för de skarpaste formuleringarna. Alla högg på den ?stackars? fyrklövern. Alla påstod att: Solidariteten är bristfällig och det är synd om de som inte har jobb eller är sjuka. Hade någon väntat annat? Enigheten var otrolig.

Visst är det trist att det behövs en borglig regering för att sossarna ska tala om solidaritet. Tyvärr visade de, precis som förra året, att de är sig själva nock. När deras tåg passerade Vänsterpartiets möte kunde inte hålla upp med varken musik eller slagord. Pinsamt! De har inte svenska folkets stöd för en majoritetsregering ändå försöker de förtrycka de partier som de måste samarbeta med för att kunna bilda regering.

Bosse Ringholm var den ända talare vars namn jag kände igen. Även han sa en massa bra saker, synd att han inte genomförde dem när han hade makten att göra det. Och som sagt synd att han inte kan respektera de som står på samma sida som han. Eller står han egentligen till höger om mitten och i opposition till både fyrklövern och vänsterpartiet? 

Jag måste erkänna att efter några öl på en uteservering i goda vänners lag, bjöds vi på det häftigaste inslaget för dagen, de gamla fina bilarna med riktiga motorer.Foto ©Jörgen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback