Ulla Skoog m mus

Ulla Skoog m mus 

Är en föreställning för er som gillar Ullas ståupp komik. Särskilt de delar som anspelar på sex. Ni måste dock anse att varje gång man nämner ordet går så har det med sex att göra. Den publik jag såg denna föreställning tillsammans med var nog inte helnöjd. Det var många skratt som uteblev...
Som ni förstår är det inte något jag gillade.

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Skumt att den har förändrats så totalt, och så till det sämre. Jag såg den i Gävle för nästan ett år sen, och jag har inget minne av några sexskämt alls. Då ska man veta att jag är überkänslig för den typen av sk humor; enligt mig är sex och alkohol ungefär det enda man inte får skämta om. Inte för att jag är särskilt pryd, men det blir alltid plumpt, icke-roligt, buskis och dålig lokalrevy av sånt.
Nä, det jag kommer ihåg från Ulla Skoog m mus är mer att kontakten och kommunikationen med publiken var ganska riklig och bra, ganska många rasistiska påhopp (läs trakasserier av den norske pianisten) och en del sexistiska skämt, alltså drift med män. Samt att hon vågade trakassera folk som kom för sent genom att sätta en strålkastare på dem och fråga ut dem om var de hållit hus och varför, typ. Jag tyckte det var kul för att det var skruvat, hon gick ofta ett steg för långt MEN med värme och hjärta, alltså gjorde och sa saker som man inte "får" göra, men på ett roligt sätt. Och såvitt jag förstod så var publiken vid det tillfället helt med på noterna och hade lika kul som jag.
Hade hon en dålig dag, eller har innehållet förändrats så dramatiskt? Eller är mitt sinne för humor väsensskilt från ditt?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback