Usa o miljön

Idag står det i DN att Bush är orolig för att den smältande isen på nordpolen hotar isbjörnarnas existens.
Och. Han kan ju faktiskt göra något åt det. (om det nu är så, vilket jag tror att vi påverkar miljön med våra utsläpp). USA ensamt står ju för den största delen av utsläppen som bidrar till växthuseffekten. Visst det är inte fel att vädja till övriga världen men han kan väl städa i eget hus utan att resten av världen behöver städa sina hus?

Kommentarer
Postat av: Tove

Läs vad Bert i "Ögonblick i norr" skrivit i samma ämne men med tanke på vad vår statsminister sagt. Är borgarna kokordinerade i vilket ämne som ska kommenteras denna vecka? Länk finns på min blogg.

Postat av: Tove

Vänta!...? Var han orolig för ISBJÖRNARNAS existens? Hur är det med mänslkighetens...fast isbjörnarna kanske levererar olja till jänkarna.

Postat av: Bert

Utan isbjörnar - ingen Disney. Där finns kanske en koppling till det nyvaknade intresset. Gulliga isbjörnar är viktiga för underhållningsindustrin.

Vad vet jag, annat än att USA är det största hotet mot världens miljö för närvarande. Genom sin förbrukning, genom sin halsstarriga administration, och genom sin småpojkstrotsåldersmentalitet.

2006-12-29 @ 10:54:56
URL: http://ogonblickinorr.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback